Beylikdüzü'nde koltuk çocukların

Beylikdüzü'nde koltuk çocukların
İmamoğlu koltuğunu çocuklara devretti.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ilçedeki ve kardeş ilçelerden gelen çocukları makamında ağırladı. Temsili olarak başkanlık koltuğuna oturan Ardanuç’lu ilkokul öğrencisi Ece Aksakal başkan koltuğuna oturarak projelerini anlattı, arkadaşlarıyla yeni fikirler üretti.

Beylikdüzü’ne kardeş ilçe projesi kapsamında Trabzon Düzköy, Sinop Dikmen ve Artvin Ardanuç’tan gelen öğrenciler Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir günlük başkan olarak İmamoğlu’nun yerini alan Ardanuç’lu ilkokul öğrencisi Ece Aksakal, arkadaşlarıyla birlikte Beylikdüzü’nü ve Türkiye’yi daha da güzelleştirecek fikirler üretti. İmamoğlu’nun makamını kısa süreliğine kullanan aynı zamanda izci olan çocuklar, Beylikdüzü’yle ve kendi ilçeleriyle ilgili kamp isteklerini de dile getirdiler.

Sevgi Alkışıyla Teşekkür Ettiler

Yaklaşık bir haftadır ilçede misafir olarak, İstanbul’u ve Beylikdüzü’nü gezen çocuklar burayı hiç unutmayacaklarını söylediler. İmamoğlu, çocukların eşi benzeri olmayan bayramlarını kutlarken, “Dünyada sadece bir tane çocuk bayramı var. Bugün her şey sizin. Çocuk bayramınız kutlu olsun” dedi. Aksakal ise “Bizi davet edip, çok güzel ağırladığınız ve gezdirdiğiniz için çok teşekkür ederiz” diye konuştu, izci arkadaşlarıyla birlikte sevgi alkışı yaparak Beylikdüzü’nün misafirperverliğine de teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.