Beylikdüzü'nde o mahallede tek yön uygulaması başladı

Beylikdüzü'nde o mahallede tek yön uygulaması başladı
Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Yakuplu Mahallesi’nde tek yön uygulamasına başladı.
Yakuplu Mahallesi Ata Caddesi ile Hakimiyet Caddesi arasında bulunan 120., 122., 124. ve 126. sokakların tek yön, paralel parklanma ve aydınlatmaları yenileniyor.

Avrupa standartlarında yollar oluşturmak amacıyla başarılı projelere imza atan Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde Yakuplu Mahallesi’nde tek yön uygulama çalışmasına başladı.

İlçe hudutları dahilinde bulunan Yakuplu Mahallesi Ata Caddesi ile Hakimiyet Caddesi arasında bulunan 120., 122., 124. ve 126. sokaklardaki yol uygulama çalışmaları UTK kararına göre yapılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalarda söz konusu sokakların tek yön, paralel parklanma ve aydınlatılmaları yenileniyor. Yaklaşık 4 ay sürmesi beklenen projede müdürlük ayrıca, engelli ve yayaların ulaşımlarını daha kolay ve konforlu bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için yeni yol çalışmalarını da eş zamanlı olarak devam ettiriyor.

İlçedeki vatandaşların taleplerinin de yeni yapılan projelerde etkili olduğunu belirten Fen İşleri Müdürü Süleyman Gevezoğlu, “Bu tür örnek çalışmalar ilçe dahilinde ihtiyaç duyulan noktalarda yapılmaya devam edecektir.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.