Beylikdüzü'nde parklar elden geçiyor

Beylikdüzü'nde parklar elden geçiyor
Beylikdüzü Belediyesi, ilçede revize edilmesi gereken tüm parkları elden geçiriyor.
 Titiz bir çalışmayla yürütülen yenilmelerde birçok kent mobilyası, spor aleti, oyun grupları bulundukları parkın uygun yerlerine montajlandı. İlk olarak açılışı yapılan Enver Adakan Parkı, Barış Parkı ve Nigar Şahin Parkı’nı vatandaşa tanıtan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bundan sonra Beylikdüzü’ne yapılacak işlerin tümü nitelikli olacak” diye konuştu.

İstanbul’un yeşili bol olan ilçesi Beylikdüzü’nde birçok park yeşillendirilerek yenileniyor, halka daha iyi, daha kaliteli ve daha nitelikli hizmet için hazırlanıyor. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce belirlenen parklarda yapılan değişikliklerin ardından açılışlar başladı. Bir hafta boyunca devam edecek açılışlarda ilk olarak Barış Mahallesi’nde bulunan Enver Adakan Parkı, Barış Parkı ve Nigar Şahin Parkı hizmete açıldı. 

Yeni ve Temiz Parklar Açıldı

Açılan parklarda öncelikli olarak yeni fitness aletleri, sert zemin ve kauçuk zemin yürüyüş parkuru döşemesi, peyzaj düzenlemesi, çocuk oyun grubu montajı, kent mobilyaları montajı, yer örtücü bitki dikimi, bakımı çok amaçlı saha yenilemesi, yeni çim döşemesi ve ahşap, halatlı Viking Salıncağı her yaştan vatandaşın kullanımı için yenilendi, temizlendi. Ayrıca, oturma banklarını kuş pisliğinden ve yağmurdan koruyacak şemsiye sistemi de ihtiyaç görülen yerlere eklenecek.

'HER İŞ NİTELİKLİ OLACAK'

“Şehir büyürken en fazla ihtiyaç duyulan yerler yeşil alanlar” diyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu açılışta, “Parkların hepsi temiz, yenilenmiş ve amacına hizmet eden yerler olmalı. Bundan sonra Beylikdüzü’nde yapılan her iş nitelikli, kaliteli, uzun ömürlü olacak. Kaliteli ve nitelikli hizmet Beylikdüzü’ne ve Türk milletine yakışır” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.