Beylikdüzü'nde parkların sayısı artıyor

Beylikdüzü'nde parkların sayısı artıyor
Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşın dinlenebileceği, keyifli zaman geçirebileceği alanları arttırmaya devam ediyor.
 Park ve Bahçeler Müdürlüğü 4 mahallede 4 adet yeni parkın yapımına iki parkın da revizesine başladı. Sosyal donatı alanlarının daha fazla olması için çalışan ekipler, ilçe içerisindeki yeşil alan metrekaresinin artması için hız kesmeden yol alıyor.

Yeşil alanların sayısını arttırarak vatandaşın kullanımına sunan Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 4 farklı mahallede 4 adet yeni parkın yapımına bir parkın da revizesine başladı. Sosyal donatı alanlarının oluşması için sık sık projeler oluşturarak hayata geçiren belediye, öncelikli olarak çocukların aktif olabilmesi için parklara büyük önem veriyor. 


Binlerce Metrekare Yeşil Alan Geliyor

Adnan Kahveci Mahallesi Taner Sokak üzerinde, Gürpınar Mahallesi Kartal Sokak ile Lazer Sokak kesişimin de park ve kafe, Kavaklı Mahallesi Çim Sokak ile Burgaz Sokak kesişimin de park ve Belediye Sosyal tesis alanı, yine aynı mahallede Çay Sokak üzerinde bulunan muhtarlık binası yapımı ve parkın düzenlemesi toplamda 10 bin 625 metrekare olarak yapımına başlandı. Ayrıca Sahil Mahallesi Kavaklı Kent Parkı’nda ve Marmara Mahallesi Hürriyet Parkı toplamda 7 bin 280 metrekarelik park alanının da revizesi gerçekleştiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.