Beylikdüzü'nde Tokat Tanıtım Günleri başladı

Beylikdüzü'nde Tokat Tanıtım Günleri başladı
Beylikdüzü Belediye Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu: "Tanıtım günleri, milli birliğimiz için çok önemli."
Tüm Tokatlılar Konfederasyonu (TÜMTOKKON) tarafından Beylikdüzü Belediyesi’nin katkılarıyla İstanbul’da ilk kez düzenlenen Tokat Tanıtım Günleri’nin açılışı yapıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu açılışta yaptığı konuşmada, “Hemşehri derneklerinin düzenlediği tanıtım günlerini, ülkemizin her renginin birbirini tanıması, ülkenin geleceği, milli birliği ve beraberliği adına çok önemli buluyorum.” dedi.

Tüm Tokatlılar Konfederasyonu (TÜMTOKKON) tarafından eski Beylik Pazarı Alanı’nda düzenlenen Tokat Tanıtım Günleri’nin açılışı yapıldı. Açılışta yaptığı konuşmada, hemşehri derneklerine, kültürün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması noktasında önemli görevler düştüğünü söyleyen Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Kültürünü yaşatmak, yöresini ve yöresinin insanlarını unutmamak, özellikle yöresine eğitimle ilgili katkı sunmak, herkesin aynı standartta yaşama tutunması için özveride bulunmak, bence hemşehri derneklerinin temel felsefesi olmalıdır.” ifadesinde bulundu.

İmamoğlu: “İstanbullular’ı Tokat Günleri’ne Bekliyoruz”

Konuşmasında, İstanbullular’ı Tokat Tanıtım Günleri’ne davet eden Başkan Ekrem İmamoğlu, “Sanatkarları, zanaatkarları ile birlikte Tokat kültürünün önemli değerleri 13 Mayıs’a kadar Beylikdüzü’nde olacaklar. Sadece Tokatlılar ve Beylikdüzülüler değil, İstanbul’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın bu etkinliğe ilgi göstereceğini biliyorum.” diyerek sözlerini noktaladı. Tüm Tokatlılar Konfederasyonu Genel Başkanı Galip Yılmaz, Zile Dernekler Federasyonu Başkanı Halil Düzgün, Avrasya Tokatlılar Federasyonu Genel Başkanı Filiz Yılmazer ve CHP İstanbul Milletvekili Aday Adayı Özgür Karabat ile Tokat’ın kültürünü yansıtan el sanatları sergisini de gezen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sanatkar ve zanaatkarlarla sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.