Beylikdüzü'nde zabıtalar çocuklar için görevde

Beylikdüzü'nde zabıtalar çocuklar için görevde
CHP'li Beylikdüzü Belediyesi’nin Zabıta ekipleri, okullu çocukların güvenliği için onlara okul giriş-çıkış saatlerinde yardımcı oluyor.
Araç trafiği yakınında kalan ve zabıtadan destek isteyen ilçe okullarında ders başlangıç ve bitiş saatlerinde yetkililer hazır bulunuyor.Yaz tatili boyunca ilçedeki okulların fiziki bakım ve onarımlarını yapan Beylikdüzü Belediyesi, çocuklara yeni eğitim-öğretim yılında temiz ve nitelikli eğitim için çalıştı. Şimdi de çocukların okul giriş ve çıkış saatlerinde onların güvenliği için Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okulların önünde bekliyor.

Zabıtalar Eğitim Aldı

Araç trafiğine yakın olan 15 ilk ve orta okulun önünde yapılan uygulama okulların talep ettiği doğrultuda gerçekleşiyor. Çocuklar için açıkta yiyecek satan okul önü satıcılarına yönelik caydırıcı önlemler alma, öğrencilerin ışıklardan, yaya geçitlerinden veya kritik kavşaklardan geçişlerinde lüzum görüldüğü takdirde elinden tutularak ulaşımının sağlanması konusunda Zabıta Müdürlüğü ekipleri yardımcı oluyor. Ayrıca daha donanımlı bir şekilde hizmet verebilmek için geçtiğimiz aylarda okul önlerinde ve kent parklarında görev yapan zabıta personeline “Öğrenciler için potansiyel dış tehditler ve koruma yolları” adında bir eğitim de verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.