Beylikdüzü'ndeki okullarda bakım ve onarım

Beylikdüzü'ndeki okullarda bakım ve onarım
Çocukların geleceğe ferah ve kaliteli ortamlarda hazırlanması için bu yıl da kolları sıvayan Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki okullarda çalışmalara başladı.
Göreve gelinen ilk günden bugüne 4 milyonu aşkın bir bütçe ayırarak onlarca okulun bakım ve onarımı titizlikle gerçekleştirdiklerini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Geleceği parlak çocuklarımız için bütün imkanlarımızla yılmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim yuvalarına bakım ve onarımlarla destek olan Beylikdüzü Belediyesi, çalışmalarına hızlı başladı.


Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri birçok çalışma yapılacak okullarda ilk olarak boyama işlemlerini gerçekleştiriyor. İhtiyaçlarına göre okulların iç veya dış cephe boyamaları ustalar tarafından yapılıyor.  Göreve gelinen ilk günden beri okullarda detaylı fiziki bakım ve onarımları gerçekleştiren belediye, 2017 yılına kadar okulların bakımı için toplam 4 milyon 590 bin Türk Lirası bütçe kullandı. Bu yıl da 2 milyon 829 bin Türk Lirası bütçeyle yola çıkarak, çalışmaların belirlenen tarihte bitirilmesi için hız kesmeden çalışılıyor. 

 “Yılmadan Yorulmadan Çalışacağız”“Her yıl ilçede tadilat ve tamirat ihtiyacı bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve diğer okullarımızda çalışmalarımızı yapıyoruz” diyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “En büyük dileğimiz, yarınların Türkiye’sinin zirvesinde, ilçemizin parlak beyinli çocuklarını görmektir. Bunun için de bütün imkanlarımızla yılmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” mesajını verdi.


 Her yıl yapılan çalışmalarda, eğitim kurumunun içini ve dış yüzeyini yenilemekle kalmayıp onlara yepyeni bahçeler, spor alanları, kütüphaneler ve daha nice yeni üniteler, alanlar kazandırdıklarından söz eden İmamoğlu, engelli öğrencilerin de ihtiyaçlarını giderdiklerini, gerekli olan noktalara engelli asansörleri, rampalar inşa edildiğini ekledi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.