Beylikdüzü, Tarihi Geziyor

Beylikdüzü, Tarihi Geziyor
Vatandaşı Türkiye'nin tarihi noktaları ile buluşturan Beylikdüzü Belediyesi; Bursa, Edirne ve İstanbul'a kültür gezileri düzenliyor.
31 Mart Salı günü başlayan kayıtlar için vatandaşlar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvurularını yapabilirler. Geziler ise 5 Nisan'da başlayacak.

Çanakkale ile başlayan tarihi geziler; Bursa, Edirne ve İstanbul ile devam ediyor. Yaklaşık 10 bin kişiyi Çanakkale'ye götürme hedefi taşıyan Beylikdüzü Belediyesi hedef büyüttü. Rotasına Bursa, Edirne ve İstanbul'un önemli noktalarını katan belediye, daha çok vatandaşı mazisinde tarih yatan unutulmaz iller ile buluşturacak.31 Mart Salı günü Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde kayıtlar alınmaya başlayacak. Turlar ise 5 Nisan'da Beylikdüzü'nden yola çıkacak.

Gezi Güzargahları Şöyle:

Edirne gezisi kapsamında Selimiye Camii, Üç Şerefeli Camii, Beyazıt Külliyesi, Tarihi Köprüler, Eski Edirne Sarayı Kalıntıları, Adalet Kulesi-Sarayiçi-Hamam, Türk İslam Eserleri Müzesi, Tarihi Alim Paşası Çarşısı, Şükrü Paşa Anıtı ve Balkan Müzesi ve II. Beyazıt Külliyesi-Darüşşifa Sağlık Merkezi ziyaret edilecek.

Bursa gezisine katılacak vatandaşlar, Yeşil Camii ve Külliyesi, Emir Sultan Camii ve Türbesi, Yıldırım Beyazıt Camii ve külliyesi, Tophaneden Bursa manzarası, Koza Han, Tarihi Çınar Gezisi, Osman Bey ve Orhan Bey türbelerini rehber eşliğinde gezecek. İstanbul gezisinde yer almak isteyenler ise Eyüp Sultan Camii, Pierre Loti, Miniatürk, Yerebatan Sarnıcı, Sultan Ahmet Camii, Rahmi Koç Müzesi, Yerebatan Sarnıcı, Sultan Ahmet Camii, Topkapı Sarayı noktalarını ziyaret edecek.

Detaylı bilgi almak isteyenler Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne 0212 872 28 00 NO'lu telefondan ulaşabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.