Beylikdüzü yeni parklarına kavuştu

Beylikdüzü yeni parklarına kavuştu
Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçeye park kazandırmaya devam ediyor.
Müdürlük, son 6 ay içerisinde 30 bin 648 m² alana yeni parklar yaptı. Toplam 120 parka sahip Beylikdüzü ilçesinde öte yandan Yaşam Vadisi 1. Etap çalışmaları tamamlanmak üzere. Parkı ve bahçesiyle yemyeşil Beylikdüzü, yeni parklarla daha da güzelleşti.

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü; Emincankent Sitesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Özgecan Arslan Kültür Merkezi, Hz. Ebubekir Camii, İŞKUR Parkı, Ramazan Kızılkaya 2-3. Etap parkları ile 2 adet cep parkı yapımını tamamlayarak ilçeye toplam 30 bin 648 m²’lik park alanı kazandırdı.

Büyük ölçekli parklardan Yaşam Vadisi 1. Etap çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Gürpınar Mahallesi Kartal Sokak ile Lazer Sokak kesişimi ve Kavaklı Mahallesi Göksu Sokak ile Çim Sokak kesişiminde 2000 m 2 ’lik alana yakın 2 adet parkın yapımına başlayan ekipler, yeni parkları kısa sürede halkın hizmetine sunacak. İlçe genelinde toplamda 120 adet park bulunan Beylikdüzü’nde her geçen gün daha ergonomik ve daha modern park yapımı sürüyor.

Parklarda çocukların enerjilerini atabileceği, ebeveynlerin de rahatlayabileceği alanlar oluşturulmasına ve her parka ayrı bir tema katılmasına dikkat ediliyor. Modern dinlenme birimleri, kent mobilyaları ve yeme-içme alanları oluşturularak sosyal tesisler yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.