Beylikdüzü'nde ödüllü satranç turnuvası

Beylikdüzü'nde ödüllü satranç turnuvası
Beylikdüzü Belediyesi çocuklar için turnuva düzenliyor.
Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Beylikdüzü'nde ikamet eden veya Beylikdüzü'nde okullarında öğrenim gören çocuklarımızın satrançtaki yeteneklerini ölçecek ödüllü bir turnuva düzenliyor. 15-16 Kasım’da Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek turnuvaya başvurmak isteyen adaylar, 30 Ekim -12 Kasım tarihleri arasında başvurularını BKM’ye yapabilirler.

Sporun ve sanatın her dalını bünyesinde toplayan Beylikdüzü Belediyesi, bu kez çocukların yeteneklerini konuşturacağı bir turnuvaya imzasını atıyor. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde 15-16 Kasım tarihlerinde hayata geçecek Satranç Turnuvası, heyecanlı anlara sahne olacak. Satranç Turnuvası için kayıtlar da başlamış durumda. Turnuvaya katılmak isteyen adaylar, başvurularını 12 Kasım tarihine kadar yapabilirler.
Beylikdüzü Satranç Turnuvası’nda yer almanın ön koşulu olarak belirlenen yaş kategorilerine uygun olmak gerekiyor. 3 kategoride toplanan gruplar; 8 yaş altı (2006, 2007, 2008 doğumlular), 10 yaş altı (2004 ve 2005 doğumlular) ve 12 yaş altı (2002-2003) olmak üzere ayrılıyor. Turnuvada dereceye giren yarışmacıları ise ödülleri hazır bekliyor.Başvuru koşulları için Beylikdüzü Belediyesi web sayfasından ve Kültür ve Sosyal işler müdürlüğü bürosunu ( 0212 872 28 00 ) arayarak bilgi alabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.