Beylikdüzü'nde 'Sevgi ve Barış Buluşmaları'

Beylikdüzü'nde 'Sevgi ve Barış Buluşmaları'
Beylikdüzü Belediyesi, son dönemlerde en çok ihtiyaç duyulan sevgi ve barış ortamını, 30 Ağustos – 13 Eylül tarihleri arasında Beylikdüzü’nde yaşatacak.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Kubat’ın vereceği konserle başlayacak “Barış ve Sevgi Buluşmaları” kapsamında Dünya Barış Günü, Sivas Kongresi Yıldönümü, Dünya Okuma Yazma Günü ve İzmir’in Kurtuluşu’nun Yıldönümü gibi pek çok anlamlı gün, birbirinden değerli sanatçıların katılımıyla kutlanacak.

Beylikdüzü Belediyesi, 30 Ağustos – 13 Eylül tarihleri arasında içinde çok anlamlı mesajlar barındıran “Barış ve Sevgi Buluşmaları” adlı bir kültür – sanat etkinliği düzenliyor. İlçenin sosyal yaşam merkezi haline getirilecek Cumhuriyet Bulvarı’nda gerçekleşecek organizasyonların ilki, Türkiye için bağımsızlığın sembolü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda sevilen sanatçı Kubat’ın vereceği coşkulu konseriyle başlayacak.

Ortak Dil Barış ve Sevgi İçin…

Sevilen pek çok sanatçının Beylikdüzü’nde olacağı “Barış ve Sevgi Buluşmaları”nda Beylikdüzü halkı, unutamayacağı iki hafta geçirecek. Türkünün kraliçesi Selda Bağcan gönüllere dokunan sesi ile duygulara hitap ederken, yılların eskitemediği müzik grubu MFÖ, sevilen parçalarını ve muhteşem performansını sevgi ve barış için sergileyecek. Türkü, sanat, özgün ve pop olmak üzere birçok tarzda şarkılarını seslendiren kadife ses Şevval Sam da yine Beylikdüzü’nde şahane bir konser verecek.

Etkinlik kapsamında ayrıca Yaşar, Erdem Kınay-Merve Özbay, Berkay, Atiye, Enbe Orkestrası ve İrem Derici gibi pop müziğinin sevilen isimleri sevenleriyle bir araya gelecek. Sunucu Korhan Abay ise eğlence içerikli çeşit çeşit oyunlarıyla Beylikdüzü halkı ile birlikte olacak.

Beylikdüzü’nü Davet Ediyorum”

Cumhuriyet Bulvarı’nda gerçekleşecek buluşmalarda birbirinden renkli ve keyifli etkinliklere imza atacaklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Barışı ve sevgiyi Beylikdüzümüzün caddelerine taşıyoruz. Kent yaşamında sosyal hayatı değerli kılmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize tüm Beylikdüzü’nü davet ediyorum” diye konuştu. Özellikle önemli günlere de özel kutlama programları hazırlayan Beylikdüzü Belediyesi, Türk Ulusunun kurtuluşunu hazırlayan kararların verildiği Sivas Kongresi’nin 95. Yıldönümü’nü, 4 Eylül Perşembe Günü Beylikdüzü Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin gerçekleştireceği Sivas Yöresi oyunları ile gündeme taşıyacak.

8 Eylül Pazartesi Saat 20:00’da ise Dünya Okuma Yazma Günü, Ünlü Şair-Yazar Sunay Akın’ı katılımıyla kutlanacak. Yine Beylikdüzü Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin İzmir Yöresine ait canlandıracağı oyunlar ile İzmir’in kurtuluşunun 92. Yıldönümü anılacak.

Gaziantep Kültürü Yansıtılacak

Beylikdüzü Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı bu yıl 3.’sü düzenlenen Gaziantep Yemek, Sanat ve Kültür Şenliği ise vatandaşları, “Barış ve Sevgi Buluşmaları”nda bir araya getirecek. 12-13-14 Eylül tarihlerinde Çarşamba Pazarı alanında sürecek şenlikte Gaziantep sofrası, lezzetleri; şehrin sanatsal ve kültürel değerleri Beylikdüzü’nden İstanbul’a yansıtılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.