BEYLİKDÜZÜ’NDE YOLLAR BAKIM ALTINDA

BEYLİKDÜZÜ’NDE YOLLAR BAKIM ALTINDA
İlçenin konforunu arttırmak ve vatandaşların memnuniyetini sağlamak için ekipleri ile her an hazır olan Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt kaplama çalışmalarına hızla devam ediyor. Belediye tarafından bugüne kadar belirlenen mahalle ve sok

Ulaşımı rahatlatmak ve yol konforunu sağlamak adına çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, son dört ay içerisinde cadde ve sokaklara yapılan çalışmalarda toplam uzunluğu 10 bin 358 metre alana 23 bin 700 ton asfalt serimi gerçekleştirildi. Belediye ekipleri özellikle Adnan Kahveci Mahallesi, Kavaklı ve Dereağzı Mahallelerinde yer alan çoğu sokak ve caddenin asfalt çalışmalarını tamamladı.

Tespit yaptığı okulların bahçelerinde de asfalt kaplama çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, okullarda şu ana kadar toplam 9 bin 781 metre kare alana 3 bin 429 ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Çalışmaları tamamlanan okullar arasında, Baki Gündüz İ.Ö.O, Abidin Nesimi Fatınoğlu Lisesi, Gürpınar Yeşilkent İ.Ö.O, Fatma Şensoy İ.Ö.O, 75.Yıl Lisesi ve Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesi yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.