Beylikdüzü'nde yollar yenileniyor

Beylikdüzü'nde yollar yenileniyor
Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerdeki asfalt kaplama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Beylikdüzü genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerdeki asfalt kaplama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Bugüne kadar yaklaşık 10 bin ton asfalt dökümü yapan belediye; Kavaklı, Dereağzı ve Yakuplu Mahallesi’nde belirlenen sokakların asfalt çalışmalarını yürüterek, aynı zamanda okulların bahçe bölümlerindeki asfalt uygulamalarını da yapıyor.

Yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında ilçede mahalle bazında tespitlerini sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, sıkıntılı bölgelerin asfalt kaplama çalışmalarını tamamlıyor. Belediye ekipleri bugüne kadar yaklaşık 10 bin ton asfalt döküm çalışması gerçekleştirdi. Özellikle Kavaklı, Dereağzı ve Yakuplu Mahallelerinde bulunan Kale, Kuzgun, Servet, Göktürk, Emiroğlu, Derviş, Erdinç, Fedai, Onurlu, Parlak, Arşin, İkram, 194. Sokaklar ve Hisar Caddesi’nin asfaltlama çalışmalarını yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, tespitlere devam ettiklerini belirtti.

Sadece Beylikdüzü İlçesinin cadde ve sokaklarında değil, okulların bahçe kısımlarında da asfalt kaplama çalışmaları yapılıyor ve uygulamalarda vatandaşlardan gelen talepler de göz önüne alınıyor. Beylikdüzü’nde ihtiyaç duyulan yol bakımlarının yapıldığını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Çalışmalarımız saha gezilerimiz sonucu daha net bir biçimde şekilleniyor. Nerede ne aksaklık var ise onu belirleyip, uygulamalarımızı gerçekleştiriyoruz. Halihazırda süren asfalt çalışmaları ile ulaşım da daha kolay sağlanacak” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.