Beylikdüzü'nde yönetim inovasyonu

Beylikdüzü'nde yönetim inovasyonu
Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, daha şeffaf hizmet veriyor.
Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Çarşamba Pazarı’ndaki yeni yerinde daha şeffaf, daha hızlı ve teknik donanım açısından daha sağlam bir ortamda hizmet vermeye devam ediyor.
Çalışma ortamında revizasyona giden Beylikdüzü Belediyesi, birçok müdürlüğün yeni hizmet alanını belirledi. Çarşamba Pazarı’nın alt katının ofis düzenine hazır hale getirilmesiyle birlikte Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve İhale Satın Alma ekipleri yeni noktaya taşınma işlemlerini tamamladı. Bu üç müdürlük toplamda bin 102 m2’lik alanda seminer salonu yemekhane ve toplantı salonu gibi bölümleriyle hizmet veriyor.
Sahaya Yakınlık Sayesinde Çözüm de Daha Hızlı!
Şeffaf odaların kurulduğu yeni çalışma binasında tüm teknik donanım sağlanmış durumda. Yenilenen ofis malzemeleri ve ferah ortamı ile çalışanların memnuniyetinin daha üst düzeye çıkarılması hedeflenen Adnan Kahveci Mahallesi Çarşamba Pazarı’nda bulunan yeni binada özellikle sahaya yakın olması gereken Fen İşleri ve Çevre Korumu Müdürlüğü ekipleri, ilçe ile ilgili yapılması gereken tespitleri daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar. Çok yakın bir zamanda Sağlık İşleri Müdürlüğü de yeni binada yerini almış olacak.
Şeffaf ve Açık İletişim…
Bu yönetim inavosyonu ile ilgili görüşlerini belirten Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Bülent Doğan, yeni noktanın işlerin hızlı, açık ve anlaşılır ilerlemesi bakımından gayet uygun bir ortam oluşturduğunu söyledi. Başkan Yardımcısı Doğan, özellikle hizmet odaklı iki müdürlük ile iç içe olmanın belediye yönetimine artı sağlayacağını, sahanın daha yakınında olduklarını, bunun da vatandaş memnuniyetini yaratacağını ve halkın ulaşılabilirliğini daha da kolaylaştıracağını vurguladı. Vatandaştan bir talep ya da eleştiri geldiğinde bunu çabuk bir biçimde ilgili müdürlüğe ulaştırabiliyor olmanın, çözümü de beraberinde getireceğini anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.