BEYLİKDÜZÜ’NE YENİ ÇOK AMAÇLI SPOR SAHALARI

BEYLİKDÜZÜ’NE YENİ ÇOK AMAÇLI SPOR SAHALARI
Son 3,5 yılda ilçenin belirli alanlarına, park ve okullara 13 adet yeni çok amaçlı spor sahası kazandıran ve 26 sahanın da bakım işlemlerini tamamlayan Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, en güncel çalışması olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde 4

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, özellikle çocuk ve gençlerin sıklıkla vakit geçirdiği çok amaçlı spor sahalarını bakım ve onarımdan geçiriyor. Son 3,5 yılda eskimiş ve zarar görmüş 26 adet sahaya iyileştirme çalışmaları yapan ekipler, 13 adet yeni sahayı da ilçeye kazandırdı. Genç nesillerin spor alışkanlıklarını pekiştirmek amacıyla onların bedensel ve zihinsel gelişimini ön plana alacak uygulamaları hayata geçiren Müdürlük, bilhassa okul, parklar ve belirli alanlara daha fazla önem gösteriyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sahaların kullanım sıklığının düştüğü kış aylarında bakım ve onarım çalışmalarını arttırarak, vatandaşlara modern ve tertemiz spor sahalarında spor yapma olanağı tanıyor. Son olarak Cumhuriyet Mahallesi Ali Talip Özdemir Caddesi ile Söğüt Sokak kesişimine 4 bin 500 m² ‘lik çok amaçlı spor sahası yapan Müdürlük, 7’den 70’e herkesin faydalanabileceği bu alanlar ile daha sağlıklı bir ilçe hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.