Beylükdüzü'nden finansal okuryazarlık eğitimi

Beylükdüzü'nden finansal okuryazarlık eğitimi
Beylikdüzü Belediyesi ve Türk Ekonomi Bankası (TEB),Aile Akademisi kapsamında ilçe halkına ve belediye personeline yönelik ücretsiz finansal okuryazarlık eğitimleri için protokol imzaladı.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve TEB Bireysel ve Yıldız Bankacılık Trakya Bölge Satış Müdürü Gökhan Abacılar’ın gerçekleştirdiği imza töreniyle, her yaştan katılımcının bütçe oluşturma gelir gider dengesini sağlama, tasarruf etme, finansal hak ve yükümlülükleri hakkında temel bilgiler edinmesine olanak tanıyacak eğitimler verilecek.Beylikdüzü’nde, toplumun finansal okuryazarlık düzeyini yükseltmeye ve tasarruf bilincini geliştirmeye yönelik eğitimler başlıyor.


Beylikdüzü Belediyesi ve Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) arasında imzalanan protokolle, kuruluşun Aile Akademisi bünyesinde verdiği “finansal okuryazarlık” eğitimleri ücretsiz olarak ilçe halkına ve belediye personeline yönelik olarak yapılacak.Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve TEB Bireysel ve Yıldız Bankacılık Trakya Bölge Satış Müdürü Gökhan Abacılar’ın gerçekleştirdiği protokol imza töreniyle, gönüllü eğitmen kadrosu bir yıl sürecek eğitimlerine başlayacak.


2012 yılından bu yana ülke genelinde yapılan eğitimlerde, şimdi de ilçe halkının da bütçe, tasarruf, birikim, bankacılık ürünlerinin doğru kullanımı hakkında bilgi sahibi olması, böylece bireylerin aile ve ülke ekonomisine katkı sağlaması hedefleniyor. İleri bir tarihte belirlenecek eğitim takvimi ilçe halkına duyurulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.