“Bir Sandık Bin Emanet” Halk Dansları Topluluğu Büyüledi!

“Bir Sandık Bin Emanet” Halk Dansları Topluluğu Büyüledi!
Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki halk dansları topluluğu, 19. Erguvan Festivali’nde muhteşem gösterilere imza attı.

 Birbirinden renkli etkinlikler, yarışmalar, turnuvalar, konserler, söyleşi ve panellerle dolu dolu bir festivale ev sahipliği yapan Çatalca Belediyesi, yöresel değerlere verdiği önemi projeleriyle ön plana çıkarıyor. Her fırsatta gelecek nesillere aktarılması gereken değerlerin altını çizen Başkan Cem Kara, kültürümüzü yaşatmak adına da projelerine devam ediyor.

 Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kurulan “Bir Sandık Bin Emanet” halk dansları topluluğu, farklı yörelerden sergiledikleri koreografilerle izleyenleri adeta büyüledi. Halk Dansları Eğitmeni Mehmet Emre Toker’in çalıştırdığı topluluk, festivalde Trakya yöresinden halk danslarını izleyicilerin beğenisine sundu. Büyük beğeni kazanan halk oyunları gösterisinin sonunda uzun süre alkışlar susmadı.

19. Erguvan Festivali’ni renklendiren bir diğer grup ise, Destans Halk Dansları Topluluğu oldu. Efelerin gösteri ve muhteşem koreografileri büyük beğeni kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.