"Birlikte güzel hizmetler yapıyoruz"

"Birlikte güzel hizmetler yapıyoruz"
Tepecikli bayanlar sosyal sorumluluk projeleri için bir araya geldi.

Büyükçekmece Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde yapılan çalışmalara katkı sunan Tepecikli bayanları unutmadı.

Daha iyi iletişimin yolları arandı

Katılımcılık ve iletişim ilkesi doğrultusunda, kenti sahiplenen kültürel etkileşim ile zenginleşmenin sağlanacağı koşulların oluşturulmasına katkıda bulunan Tepecik bölgesinde ikamet eden ve bölge halkı ile iletişimin etkinliğinin arttırılması için emek sarf eden Tepecikli bayanlar ile gerçekleştirilen toplantıda bölgeye daha iyi hizmet yapılabilmesi adına neler yapılması gerektiği konuşuldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün ve kızı Yurdagül Akgün Akyollu'nun da katıldığı etkinlikte bayanlar doyasıya eğlendi.

"Birlikte güzel hizmetler yapıyoruz"

Büyükçekmece Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile koordine içerisinde çalışan bayanlarla bir araya gelen Hatice Akgün, “Bu zamana kadar hep yanımızdaydınız. Özellikle sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Tepecik'te daha iyi hizmet verebilmek ve daha fazla kişiye ulaşabilmek adına bizlere önemli katkılar sağlıyorsunuz. Sizinle birlikte güzel işler başardık, birlikte güzel hizmetler yapıyoruz. Önümüzdeki dönemde de bu birliktelik daha da güçlenerek devam edecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.