BUNA DA ŞÜKÜR!

BUNA DA ŞÜKÜR!
Büyükçekmece sahilinde yaz aylarında kurulan gece pazarı tartışmaları sürüyor. ‘Güzelim sahilimiz işportacı pazarına dönüşmesin’ kampanyalarına kulak kabartan İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri bu yıl gece pazarının deniz tarafına tezgah açtırmadı
300 TEZGAH VAR
Büyükçekmece sahilinde yaz aylarında kurulan gece pazarı tartışmaları sürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi kontrolünde geçen yıl 300 adet tezgah Pazar açmıştı. Bu yıl sahilin deniz tarafı tezgahlara kapatılırken deniz tarafından uzaklaştırılan 150 kadar pazarcıya Büyükçekmece Devlet Hastanesi’nin olduğu yere yakın iç alanlarda yer verilecek.

KAMPANYALAR ETKİLİ OLDU
Gerek HABERDAR’ın defalarca gündeme getirdiği; ‘Güzelim sahilimiz işportacı pazarına dönüşmesin’ haberleri ve gerek ise  Büyükçekmece Esnaf Odası Başkanı Rahmi Yazıcı başkanlığında esnaf odasının  başlattığı kampanyalar etkisini göstererek İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerini bu konuda yeni kararlar almaya itti.

TEZGAHLAR ÇOK YÜKSEK
Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nın da gayret ve talepleri doğrultusunda sahilin deniz tarafını tezgahlara kapatan İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri şimdi başka şikayetler ile karşı karşıya. Deniz tarafından kalkan 150 tezgahın bazıları diğer taraftaki cafe ve restaurantlarn önüne denk gelince bu defa başka esnaflar da bu durumdan şikayetçi oldu. Sahildeki cafe ve restaurant işletmecileri gece pazarı tezgahlarının boylarının çok yüksek olduğundan yakınırken yetkililerin önce bu tezgahların tiplerini değiştirmeleri gerektiğini kaydetti.

BUNA DA ŞÜKÜR
Bu arada Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Celal Babayiğit’in ‘bir daha benzer görüntüler yaşanmaması’ için söz verdiğini hatırlatan yurttaşlar HABERDAR’a konuşarak; ‘Buna da şükür. Babayiğit en azından verdiği sözü hatırlayarak sözünün yarısını yerine getirdi. Biz bu ilçede yirmi yıldır söylediği hiçbir şeyi hatırlamayan ve verdiği sözleri unutan ne siyasiler gördük.’ Diye belirtiler.

Bu arada Büyükçekmece Belediyesi'nin kontrolünde devam eden gece pazarı esnafları sahilin iç kısmında hizmet vermeye devam ediyorlar...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.