Büyükçekmece Belediyesi’nden asfalt seferberliği

Büyükçekmece Belediyesi’nden asfalt seferberliği
Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki bozuk olan yolların bakım ve asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Başkan Yardımcısı Maksude Sak’ın denetiminde çalışan ekipler, kış gelmeden Büyükçemece’de ihtiyaç duyulan alanları asfaltlayac

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler halkın yoğun olarak kullandığı yollar ve sokaklara öncelik vererek, asfaltlama ve onarım çalışmalarına başladı. Birçok cadde ve sokağa sıcak asfalt dökülürken, bazı sokaklardaki bozuk yollarda da bakım onarım çalışmaları yapılıyor.

Öncelik sırası dikkate alınacak

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla başlatılan çalışmalarda, bozulan yolların onarım çalışmaları ilçe genelinde sürdürülecek. Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  kış mevsimi bastırmadan, planlanan bölgelerdeki çalışmaları belirlenen program dâhilinde tamamlayacak. Programa göre, halkın yoğun olarak kullandığı yollar, mahalleler arasındaki bağlantı yolları, okul bölgeleri ve ciddi biçimde hasar oluşan yollar öncelikli olarak bitirilecek.

“2015’de daha da yoğunlaşacak”

Asfaltlama çalışmalarına 2015 yılı baharında ağırlık verileceğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün şu açıklamayı yaptı: “Yaklaşan kış mevsimi öncesinde yol bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarına hız verdik. Belli bir program dahilinde ve öncelik sırasına göre çalışmalar sürecek. Halkın yoğun olarak kullandığı, aşırı hasarlı yollara öncelik veriyoruz. Ancak 2015 yılı itibariyle ilçe genelinde daha geniş çaplı bir asfaltlama seferberliği başlatacağız.  Büyükçekmece halkının daha güvenli, rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için çalışmalarımız hız kesmeden sürecek.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.