Büyükçekmece çiftçisine müjde

Büyükçekmece çiftçisine müjde
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’de yetiştirilen tarım ürünlerin tanıtılması ve pazara sunulması için Metro Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Özerkan ile bir araya geldi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın makamında gerçekleşen toplantıya CHP İstanbul Millet Vekili Süleyman Çelebi, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’da katıldı.

Önemli bir adım atıldı

Silivri Belediyesi’nin ev sahipliğin de Metro Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Özerkan ile bir araya gelen Başkan Akgün, Büyükçekmece de yetiştirilen Buğday, karpuz, kavun, domates, biber, patlıcan, salatalık, semizotu, kuzukulağı, nane, pazı, karalahana, roka, maydonoz ve kıvırcık gibi ürünlerin köylünün elinde kalmadan daha iyi şekilde değerlendirilmesi konusunda önemli adımlar attı.

"Çiftçimize destek olmak zorundayız"

Başkan Akün, “Bölgemizde Esenyurt’tan Silivri’ye kadar tarımla uğraşan çok sayıda vatandaşımız var. Türkiye’nin gelişiminde büyük rol oynayacak olan tarımsal faaliyetleri ve bu tür organizasyonları oldukça önemseyen bir belediye başkanı olarak çiftçilikle uğraşan tüm vatandaşlarımızın her zaman desteklenmesi ve ürünlerini tanıtması konusunda yol gösterilmesi gerekiyor” ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.