Büyükçekmece’de tam kadro denetim

Büyükçekmece’de tam kadro denetim
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.
Akgün ve ekibi ilçe genelindeki parklar, park ve meydan havuzları, atık su mazgalları, yeşil alanlar ve ağaçların durumlarını inceledi.

Eksiklikler yerinde tespit edildi

Kış mevsimi öncesi hazırlıklarını yoğunlaştıran Büyükçekmece Belediyesi, hafta sonu bile boş durmuyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sabahın erken saatlerinde belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ile birlikte denetime çıktı. İlçede yapılan kış sezonu hazırlıklarını yerinde inceleyen Başkan Akgün, gördüğü eksiklikleri yerinde tespit ederek, ilgili başkan yardımcısı ve daire müdürüne gereğinin yapılması yönünde talimat verdi.

Yapılacak çalışmalar planlandı

Gerçekleştirilen denetimlerde yürüyüş yollarının yeniden düzenlenmesi, oturma guruplarının yenilenmesi, çocuk oyun gurupları ve spor aletlerinin sayılarının arttırılması, bakım ve onarımlarının yapılması, atık su mazgallarının temizlenmesi, yeşil alanların bakımı, süs havuzlarının bakım ve temizliği konularında yapılması planlanan çalışmalar belirlendi. Kültürpark’ta da denetimlerini sürdüren Başkan Akgün, göl çevresindeki fıskiyelerin bakımlarının yapılması ve süs havuzlarının iç temizliğinin düzenli olarak yapılması konusunda ilgili birimlere talimat verdi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum