Büyükçekmeceliler, Meriç Nehri'nin Kıyısında İftar Yaptı

Büyükçekmeceliler, Meriç Nehri'nin Kıyısında İftar Yaptı
Büyükçekmece Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen ve bu yıl 31.'si düzenlenen Edirne Ramazan Gezisi kapsamında, yaklaşık bin 700 kadın ziyaretçi, iftarını Meriç Nehri kenarında açtı.
Edirne Lalezar Restaurant'ta gerçekleştirilen iftar programına, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, meclis üyeleri, yaklaşık bin 700 Büyükçekmeceli kadın ziyaretçi ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

İftar öncesi konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın siyasette eski, ancak belediyecilikte yeni olduğunu belirterek, "Edirne'de çok büyük işler yapabileceğini gözümle gördüm. Kendisine bundan sonraki zamanlar için ama nefesimizle ama gücümüzle yardım edeceğiz" diye konuştu.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da, "Sizleri, şehirlerin sultanı, sultanları şehri, Bursa'nın oğlu, İstanbul'un babası Edirne'de ağırlamaktan büyük onur duyuyorum. Hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından işletme sahibi tarafından Başkan Akgün'e, 'ay-yıldızlı' ve 'Büyükçekmece Belediyesi' yazılı badem ezmesi hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.