Büyükçekmece'ye Fashion Street

Büyükçekmece'ye Fashion Street
Büyükçekmece’ye Avrupa kenti statüsü kazandırmak isteyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Fashion Street (moda caddesi) çalışmalarına başladı.
Büyükçekmece'ye Avrupa kenti statüsü kazandırmak isteyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Fashion Street (moda caddesi) çalışmalarına başladı.

Büyükçekmece'ye Avrupa kenti statüsü kazandırmak isteyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Çarmıklı Caddesi'nin Büyük Atatürk Parkı ile birleştiği bölümü Fashion Street (moda caddesi) yapmayı planlayan Başkan Hasan Akgün, Seul, Barcelona ve Dubai'de incelemeler başlattı.

Haftanın belili günlerinde belirli saatler arasında Çarmıklı Caddesi'ni trafiğe kapatarak insan sirkülasyonunu arttırmayı hedeflediklerini söyleyen Akgün, "Avrupa'nın çeşitli şehirlerinde alışveriş mağazalarının bulunduğu bazı caddeler trafiğe kapatılarak, yayaların kullanımına sunuluyor. Bu uygulama, kentlere ahenk kattığı gibi ekonomik anlamda da önemli bir gelişim sağlıyor. Gerekli incelemelerimizi yapmaya devam ediyoruz. Altyapıyı tamamladıktan sonra Fashion Street uygulamasını Mimaroba'da hayata geçireceğiz" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum