Camiler namaza hazır

Camiler namaza hazır
Büyükçekmece Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki ibadethaneleri temizleyerek, eksikliklerini giderdi.
Büyükçekmece halkının Bayram Namazı’nı daha sağlıklı ve daha temiz bir ortamda kılabilmeleri için bütün tedbirler alındı.

Çevre düzenlemesi de yapıldı

Kurban Bayramı’na kusursuz bir şekilde hazırlanmak için çalışmalarını titizlikle sürdüren Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelindeki bütün camilerde temizlik ve bakım çalışması yaptı. Büyükçekmece Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda ayrıca camilerin ihtiyaç duyduğu eksiklikler de giderildi. Yapılan çalışmalar kapsamında camilerin sadece iç temizlikleri değil, bahçe ve çevre düzenlemeleri de gerçekleştirildi.

 “Temizlik imandan gelir”

Yurt dışında olmasına rağmen yapılan bayram hazırlıklarını yakından takip eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kurban Bayramı’nın ve temizlik imandan gelir sözünün İslam dini için önemine vurgu yaparak şu açıklamayı yaptı: “Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle ekiplerimiz çalışmalarını hızlandırdı. İbadethanelerin en yoğun olduğu günlerden olan bayramlarımız da, vatandaşımız gönül rahatlığıyla hijyenik bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için her türlü çalışma yapıldı. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.                             

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.