Çanakça Mahallemiz Yeni Sağlık Ocağına Kavuştu

Çanakça Mahallemiz Yeni Sağlık Ocağına Kavuştu
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, önce halkımızın rahatı, huzuru ve sağlığı diyerek yaptığı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Çanakça Mahallemiz yeni yapılan sağlık ocağına kavuştu.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın önemle üzerinde durduğu bir çalışma daha nihayetlendirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Başkan Kara her aşamayı yakından takip etti

Çanakça ’da yapımı tamamlanan sağlık ocağı İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edildi.

2015 yılında Çatalca Belediye Meclisi’nin Belediye Başkanı Cem Kara’ya bağışçı ile protokol yapma yetkisi verdiği karar doğrultusunda Çanakça Mahallesi 136 ada 7 parselde bulunan alanda belediye vatandaş işbirliği ile sağlık ocağı inşaatı yapımına başlandı. Belediye Meclisinin Mayıs 2018 toplantısında yapımı tamamlanan binanın İl Sağlık Müdürlüğü’ne 25 yıllığına tahsis edilmesi kararlaştırıldı ve bununla ilgili protokol düzenlenmesi için Belediye Başkanı Cem Kara’ya yetki verildi. Başkan Cem Kara, sağlık ocağının her aşamasını yakından takip etti.

İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne teslimi yapıldı

Çanakçalı hayırsever vatandaşımız ve Çatalca Belediyesi işbirliğinde yapımı tamamlanan, “Çanakça Yusuf Gül Aile Sağlığı Merkezi” Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Tutun, Dursun Duran Kaya, Çanakça Mahalle Muhtarı Kasım Kocatürk’ün son denetimleri yapması sonrasında İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Çanakça Yusuf Gül Aile Sağlığı Merkezi, eski sağlık ocağının yeni binaya taşınmasından sonra faaliyetine başlayarak Çanakça Mahallesi sakinlerine hizmet verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.