Çatalca Belediyesi, 1213 Sevimli Dostumuzun Hayatına Dokundu

Çatalca Belediyesi, 1213 Sevimli Dostumuzun Hayatına Dokundu
İlçemizde yaşayan sevimli dostlarımızın sağlıklı yaşam sürdürebilmeleri ve daha iyi koşullarda yaşamaları için Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri 7 gün 24 saat esasıyla çalışıyor.
Çatalca Belediyesi, dünyayı birlikte paylaştığımız sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam ediyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından oluşturulan besleme noktalarına düzenli aralıklarla mama bırakılırken, veteriner hekim kontrolünde de sokakta yaşayan sevimli dostlarımızın bakım ve tedavileri gerçekleştiriliyor.

1213 Sevimli Dostumuzu İyileştirdik

Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ekipler, 2018 yılında tam 1213 hayvan dostumuza sahip çıkarak, hayatına dokundu. Yaz kış demeden çalışmalarını sürdüren ekipler ile sokakta yaşayan hayvanların hayatlarını kolaylaştıran Çatalca Belediyesi, onlar için sağlıklı bir yaşama da olanak sağlıyor.

Ekipler, ormanlık alanlarda oluşturulan yeni besleme odakları ve merkezdeki otomatik hayvan suluklarının kontrolleri aksatmadan yaparken, bakımlarını da gerçekleştiriyor.

Sevgiyi Aşılıyoruz

Okullarda gerçekleştirilen etkinlikler ile hayvan dostlarımıza karşı farkındalık yaratılırken, geleceğimiz olan çocuklara hayvan sevgisi de aşılanıyor.

"Veteriner Hekimler Ne Yapar?" ve "Minik Dostum Oyun Arkadaşım" temalı, çocukların eğlenirken öğreneceği boyama kitapları düzenlenen etkinliklerin sonunda öğrencilere hediye ediliyor. Dağıtılan kitaplar ve uzmanlar tarafından yapılan bilgilendirmeler ile hayvanların yaşamsal ihtiyaçları ve bakımları hakkında bilinçli bir nesil yetiştiriliyor.

Vatandaşlarımızın da Desteği ile Can Dostlarımız İçin Çalışıyoruz

İlçemizdeki duyarlı işletme sahipleri tarafından Çatalca Belediyesi'ne yapılan mama bağışlarını kabul ederek, Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince sokakta yaşayan sevimli dostlarımıza ulaşmasını sağlıyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.