Çatalca Belediyesi Can Dostlarımız İçin 7/24 Görevde

Çatalca Belediyesi Can Dostlarımız İçin 7/24 Görevde
Çatalca Belediyesi, hayvan dostlarımızın yanında olmaya devam ediyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Veterinerlik Hizmetleri kapsamında, sokakta yaşayan dostlarımızın periyodik uygulamalar ile kontrol ve bakımları yapılıyor.
 Çatalca Belediyesi, sunduğu veterinerlik hizmetleri ile hayatı birlikte paylaştığımız hayvan dostlarımızla yakından ilgileniyor. Sokakta yaşayan hayvan dostlarımızda; çevre, hayvan ve insan sağlığı açısından tehlike oluşturabilecek hastalıkların oluşmasını ve yayılmasını engellemek için periyodik uygulamalar yapılıyor. Düzenli olarak yapılan koruyucu aşılama, iç ve dış parazit uygulamaları ile sokak hayvanlarının çeşitli hastalıklara karşı korunması amaçlanıyor.

 En Kötü Anlarında da Can Dostlarımızın Yanında

 Hasta veya yaralı olan hayvan dostlarımıza gerekli tedaviyi müdürlük binasında ya da olay yerinde yapan ekipler, sağlık durumlarını da düzenli olarak takip ediyor. Çatalca Belediyesi'ne bağlı ekipler, dostlarımıza ilgi ve sevgiyle yaklaşırken, onların sağlığına kavuşmaları, mutlu ve rahat bir yaşam sürmeleri için 7/24 mesai yapıyor.

 Ekipler, Sadece 2018 Yılında 1024 Can Dostumuza Müdahale Etti

 Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne 2018 yılı içinde gelen ihbarlar ve ekiplerin saha çalışması sonucunda ulaştığı 1024 vakaya müdahale edildi. Ekiplerin düzenli ve profesyonel çalışması ile can dostlarımıza hayatlarına dokunuluyor.

 Sokakta Yaşayan Dostlarımızın Hepimize İhtiyacı Var

 İlçenin merkez ve mahallelerinde hayvansever vatandaşlar ve Çatalca Belediyesi tarafından can dostlarımıza rutin olarak mama desteği verilerek, beslenmeleri de sağlanıyor.

 Sizler de hayatı birlikte paylaştığımız can dostlarımız hayvanlara bir el uzatıp onlar için bir kap yemek, bir kap su, sıcak bir yuva verebilir ve soğuk kış günlerinin yaklaştığı bu günlerde onları mutlu edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.