Çatalca Belediyesi ilk iftar yemeğini verdi

Çatalca Belediyesi ilk iftar yemeğini verdi
Çatalca Belediyesi, Ramazan ayında kardeşlik, dayanışma, paylaşım ve yardımlaşma ruhunun pekiştirilmesini sağlamak amacıyla geleneksel iftar yemeği programının ilkini Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenledi.

Çatalca Belediyesi’nin gelenekselleşen iftar yemeği programına Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Albay Abdulvahap Bozkurt, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kadir Duvan, Örcünlü 12. Mühimmat Bölük Komutanı Gökhan Sunman, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcıları, Siyasi Parti Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Daire Müdürleri, Belediye Birim Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve Yönetimleri ve Çatalca Mahalle Muhtarları katıldı.

İftar programına katılanları bizzat kapıda karşılayarak hoş geldiniz diyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca İlçe Müftüsü Mehmet Çelebi’nin okuduğu dua eşliğinde misafirlerle birlikte orucunu açtı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, yaptığı konuşmada Ramazan ayının ilk iftar yemeğini birlik ve beraberlik içerisinde geçirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek konuklarına oruçlarını hep birlikte açtıkları için teşekkür etti.

Birliğimiz beraberliğimiz tüm dünyaya yayılsın

Ramazan sofralarının, birlik ve beraberlik anlamına geldiğini ifade eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara sözlerinde, “Bolluğun, bereketin, umudun, dostluğun, kardeşliğin, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşliğin ön plana çıktığı Ramazan ayının ilk iftarını bizlerle birlikte yaptığınız için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Çatalcamızda var olan birlik ve beraberlik Çatalca’dan başlayarak bütün bölgemize, ülkemize bütün İslam Âlemine, bütün dünyaya yayılsın. Ramazan insanlığa bolluk, bereket, barış getirsin. Ben her sene olduğu gibi bu yılda bizi hiçbir şekilde yalnız bırakmayan bütün hemşerilerimize, bürokratlarımıza, dostlarımıza, misafirlerimize, işadamlarımıza, muhtarlarımıza bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Bu akşam kendi evinizde, ailenizle, akrabalarınızla çoluk çocuğunuzla, yaşlılarınızla olmak yerine Çatalca’nın bu büyük ailesini seçtiniz ve geldiniz ve ilk iftarınızı burada bizimle yaptınız. Bizler bu sofralarımızı bir ay boyunca zengin, fakir bütün hemşerilerimizle paylaşacağız. Şatafattan uzak mütevazı iftar sofralarında toplumun her kesiminden insanımızı buluşturacağız. Ramazan ayı sadece aç kalmaktan ibaret olmasın, bununla birlikte dilimize de sahip çıkalım, gıybetten, dedikodudan, haramdan uzak duralım ki anlamlı bir ayı idrak etmiş olalım. Ramazan ayınız mübarek olsun” ifadelerine yer verdi.

Eşinin doğum gününü kutladı

Konuşmasının sonunda 27 Mayıs tarihinin kendisi için bir başka anlamı daha olduğunu belirten Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara bu tarihin eşi Nurhan Kara’nın doğum günü olduğunu ifade ederek kendisini kutladı. Başkan Cem Kara,  2.Lig’e çıkan Silivrispor’u da kutlamayı ihmal etmeyerek başarılar diledi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.