Çatalca Belediyesi Jimnastik ve Yunanca Kursları Başladı

Çatalca Belediyesi Jimnastik ve Yunanca Kursları Başladı
Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hareket eden Başkan Cem Kara, bu kapsamda vatandaşların keyifli vakit geçireceği ve eğitici aktiviteler yapabileceği kursları halkımızın hizmetine sunmaya devam ediyor.

İlçemizde spora ve sporculara verdiği önem doğrultusunda bir çok projeye imza atan Başkan Kara, minik yavrularımızın erken yaşta sporla tanışmaları adına Jimnastik Kursu, halkımızdan gelen talepler doğrultusunda ise Yunanca kursunu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde vatandaşlarımızın hizmetine sundu.

Kurslar Haftada İki Gün

Her hafta Salı ve Perşembe günleri 16:00 ve 17:15 saatlerinde, eğitmen Didem Soylu tarafından gerçekleştirilen Jimnastik Kursu, çocuklarımızın keyifli vakit geçirmelerine ve sporla iç içe olmalarına imkan tanıyor. Geçen yıl olduğu gibi “Yunanca Dil Kursu”bu sene de hizmete sunuldu. Her hafta Çarşamba ve Perşembe günleri saat 19:00 ve 21:00’ de kurs hocası Ömer Faruk Atay tarafından gerçekleştirilen dersler, vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum