Çatalca’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Çatalca’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı
Çatalca’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 98. yıl dönümü etkinliklerle kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çatalca’da da düzenlenen resmi törenle büyük bir coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı´nın 98´inci yıl kutlamalarına Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlandı. Törenlere daha sonra İTO Ortaokulu Spor Salonu´nda devam edildi.

Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Garnizon Komutanı İkmal Albay Abdulvahap Bozkurt, Çatalca Belediye Başkanvekili Ufuk Akın başta olmak üzere Çatalca protokolün izlediği kutlamalarda, okulların halk oyunları ekipleri ve Çatalca Belediyesi 8. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali nedeniyle ilçede konuk bulunan yabancı ülke ekipleri gösterilerini yaptılar.

Çatalca Belediye Başkanı Ecrin oldu

Çatalca Belediye Başkanvekili Ufuk Akın, Başkan Yardımcıları Cengiz Uçar, Erhan Güzel 23 Nisan dolayısıyla Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğretmen ve beraberindeki öğrencileri Başkanlık makamında kabul etti. Çatalca Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Ecrin Filibe Çatalca Belediye Başkanı oldu. Başkan Ecrin’in ilk sözleri Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya geçmiş olsun dileklerini iletmek oldu.

Başkan Ecrin Filibe makamda yaptığı konuşmasına, “Çatalca Belediye Başkanımız Cem Kara’ya acil şifalar diler, en yakın zamanda aramıza geri dönmesini temenni ediyorum” sözleriyle başladı.

Bu güzel günü çocuklara armağan eden Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ile anarak tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Başkan Ecrin Filibe, Çatalca’yı çok sevdiğini sözlerine ekledi. Çatalca’ya yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Başkan Cem Kara’ya ve tüm personeline teşekkür eden küçük başkan, ilerde belediye başkanı olursa Çatalca’nın güzelliğini bozmadan, yeşil alanlarını koruyarak çalışmak istediğini dile getirdi.

Çatalca Belediye Başkanı Ecrin Filibe, Zabıta Müdürü’nü arayarak 23 Nisan kutlama hazırlıkları hakkında son durumu öğrendi. Çatalca Belediyesi Başkanvekili Ufuk Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel çalışmalar hakkında Başkan Filibe’ye bilgi vererek çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.