Çatalca’da asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Çatalca’da asfaltlama çalışmaları devam ediyor
İlçede çalışmalarını hızla sürdüren Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tüm yolların bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına gece gündüz devam ediyor.

Göreve başladığı günden bu güne sürekli halkın içinde olan ve yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca’nın daha yaşanabilir bir ilçe olması için mücadele etmekten ödün vermiyor. Başkan Cem Kara’nın talimatları doğrultusunda gece gündüz mesai kavramı gözetmeksizin ilçenin her köşesine hizmet ulaştırmaya devam ediyor.

Çalışmalar gece gündüz devam ediyor

Çatalca’nın birçok noktasında belirlenen programlar dâhilinde asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam eden ekipler, son olarak Akalan Mahallesi Demokrasi Caddesi, Ferhatpaşa Mahallesi Bağ Sokak ve Ferhatpaşa Mahallesi İkizler Sokağın yollarını asfaltla kapladı. Sakarya Caddesi’nin parkelerinin onarımını yapan ekipler Kaleiçi Mahallesi’nde bulunan yıkılmaya yüz tutmuş metruk bir binanın vatandaşların güvenliği açısından tehlike oluşturması nedeniyle yıkımını gerçekleştirdi.

Daha yaşanabilir bir Çatalca için çalışıyoruz

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “ Çatalca Belediyesi olarak halkımıza daha yaşanılabilir bir Çatalca sunmak için Belediyemizin bütün birimleri başlatmış olduğumuz çalışmaları en kısa zamanda bitirmek için gereken hassasiyeti ve çabayı gösteriyor. Asfalt kaplama çalışmalarımız planlandığı şekilde diğer cadde ve sokaklarda da sürdürülecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.