Çatalcalılar belediyeyi her saat arayabiliyor

Çatalcalılar belediyeyi her saat arayabiliyor
Doğal afet seviyesine ulaşan kar yağışı nedeniyle Çatalca Belediyesi tarafından kurulan Kriz Masası çalışmalarını ara vermeksizin sürdürüyor. Karla mücadele ve tuzlama çalışmaları kesintisiz devam ederken Çatalcalı vatandaşlar Kriz Masası’na gece gündüz u

İçinde bulunduğumuz kış mevsimi dolayısıyla vatandaşların yaşanan olumsuzluklarla ilgili şikayet ve taleplerini bildirmeleri halinde sorunlarına ivedilikle çözüm bulunuyor.

Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması ve sıkıntılarının ortadan kaldırılması adına çalışmaların hız kesmeden yapıldığını belirten Başkan Cem Kara; “Hem iş makinelerimiz, araç ve gereçlerimiz, hem de çalışan kardeşlerimiz, personelimiz bu anlamda karla mücadele ediyor. Mahalle ve köylerde de yapmış olduğumuz temaslar sonucunda çok önemli bir problemimiz yok ve yollarımız açık durumda. Günlük yaşam aksamadan devam ediyor” ifadelerinde bulundu.

Hastalar çeşitli hastanelere nakledildi

Vatandaşların her türlü şikayet ve ihbarını değerlendiren ekipler; kaldırım ve yollardaki kar küreme, tuzlama çalışmalarının yanı sıra araçları ile yolda kalan vatandaşların da yardımına koşuyor. Hasta ve yakınlarının Kriz Masası’na bildirim yapması neticesinde, hastanelere nakilleri de belediye ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor. Merkezde süregelen çalışmalar yanı sıra kar yağışının daha yoğun yaşandığı uzak mahallerde de iş makineleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kriz masasından bu akşam saatleri itibarıyla alınan verilere göre 60 vatandaşımızın talebi doğrultusunda mahallelerde yol tuzlama ve kar küreme işlemi yapıldı. 4 hastanın da çeşitli hastanelere nakli gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.