Çatalcalılar için özveriyle çalışıyorlar

Çatalcalılar için özveriyle çalışıyorlar
Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gece gündüz, yaz kış demeden büyük bir özveriyle ilçenin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatları doğrultusunda, merkez ve kırsal mahallelerde yol bakım, kaldırım, parke, asfaltlama, okul ve ibadethanelerin çevre düzenlemesi gibi birçok alanda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Çatalcalı vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için imkânlarını seferber eden Fen İşleri Müdürlüğü, yaz kış, gece gündüz ayrımı gözetmeksizin çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşlardan kendi alanı ile ilgili olarak gelen talep ve şikâyetleri de en kısa sürede cevaplayıp çözüme kavuşturan Fen İşleri Müdürlüğü, pek çok konuda Çatalcalılara hizmet veriyor. İlçenin tüm mahallelerinde gece gündüz demeden görev yapan ekipler, her konuya titizlikle yaklaşarak çözüme kavuşturmaya çabalıyor.

Ekipler birçok mahallede eş zamanlı çalışıyor

Ekipler son olarak Atatürk Caddesi ve İcadiye Sokak’ta kaldırım onarım çalışmalarını tamamladı. Erenler Sokak’ta ve Karadeniz Caddesi’nde parke taş çalışması yapan ekipler, İzzettin Mahallesi Mecid Sokak, Oğuzcan Sokak, Oklalı Katip Sokak ve Subaşı Mahallesi Soğanlık Caddesi’nde ki yollara stabilize malzeme serimi gerçekleştirdi. Çakıl Mahallesi Gülşen Sokak’ta büz döşeme işini tamamlayan ekipler yola malzeme serimi yaparak vatandaşların hizmetine sundular.

Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun çalışmalarına Kabakça İlköğretim Okulu’nun giderlerini onararak ve Binkılıç Ayazma Deresi Köprüsü’nün kenar dolgularını yaparak devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.