CEMEVİ’NDE ÇEVRE DÜZENLENMESİ TAMAMLANDI

CEMEVİ’NDE ÇEVRE DÜZENLENMESİ TAMAMLANDI
Silivri Belediyesi ekipleri Silivri Cemevi’nde, çevre düzenleme ve aydınlatma çalışmalarını tamamlayarak, peyzaj düzenleme çalışmalarına başladı.
Silivri’de 3 bin metrekarelik alana yapılan Cemevi’nin çalışmaları, Silivri Belediyesi ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şubesi’nin işbirliğiyle devam ediyor. İnşaat çalışmalarının tamamlandığı Cemevi’nde Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince çevre düzenleme ve ışıklandırma çalışmaları da tamamlandı. Mimarsinan Mahallesi’nde yapılan Silivri Cemevi’nde peyzaj düzenleme çalışmaları da başladı.

 
SİLİVRİ CEMEVİ’NDE NELER YAPILDI?

Silivri Mimarsinan Mahallesi’nde yapılan Cemevi’nde çevre düzenlemeleri kapsamında, Ters Sedir 1 adet, Himalaya Sediri 7 adet, Atlas Sediri 4 adet, Manolya ağacı 10 adet, 24 Adet Süs Eriği, 13 Adet Süs Kirazı, 11 Adet Süs Elması, Gül Hatmi 8 adet, Dişbudak Yapraklı Akça ağaç 12 adet, Kırmızı Yapraklı Akça ağaç 2 adet, Yeşil Yapraklı Akça ağaç 24 adet olmak üzere toplam 116 adet ağaç dikildi. 1200 metrekare granit bordür döşemesi, 2150 metrekare granit plak döşemesi ve 24 adet dekoratif aydınlatma direği konulan bahçe de, sulama sistemleri de tamamlandıktan sonra, 1168 metrekare Sert Zemin, 1 Adet Süs Havuzu, 1560 metrekare Yeşil Alan ve 90 metrekare Çocuk Oyun Alanı da yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.