Çocuk parkları dezenfekte edildi

Çocuk parkları dezenfekte edildi
Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki çocuk oyun parklarında bulunan oyuncakları özel dezenfektanlarla yıkadı.

Periyodik temizlik çalışmaları kapsamında koordineli bir şekilde çalışan Çatalca Belediyesi temizlik ekipleri, gece-gündüz demeden çalışarak tertemiz bir Çatalca için mücadele veriyor. Halkın yaşam alanlarında kirliliğin en aza indirilmesi konusunda hassasiyetle çalışmalarını sürdüren ekipler, çocukların vazgeçilmezi parkların daha hijyenik olması için bir dizi çalışma yapıyor. Hastalık bulaşma riskinin yüksek olduğu çocuk parkları ve park içerisindeki oyuncaklar, ekipler tarafından dezenfekte ediliyor. Rutin temizlik çalışmalarına ilave olarak başlatılan detaylı hijyenik temizlik çalışmasında, ilçedeki çocuk parklarındaki oyun grupları insan ve doğaya herhangi bir olumsuz etkisi olmayan özel dezenfektanlarla yıkandı.

Çatalca örnek bir ilçedir

Çocukların daha hijyenik alanlarda vakit geçirmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, konuya dair yaptığı açıklamada, “Çatalca yeşil alanları, doğası ve sağlıklı yaşam konusunda İstanbul’un göz bebeği, örnek bir ilçesidir. Ekiplerimiz daha temiz bir Çatalca için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Vatandaşlarımızın ilçemizde bulunan çocuk parklarını korkusuzca, güvenle kullanabilmelerini istiyoruz. Bu nedenle çocuklarımızın oynadığı parkları ve oyun gruplarını doğaya zarar vermeyen dezenfektasyonlar ile temizliyor hijyenini sağlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.