Çocuklar, Doğa İçin Yürüdü

Çocuklar, Doğa İçin Yürüdü
Beylikdüzü Belediyesi Çevre Haftası etkinliği kapsamında bir araya gelen çocuklar doğa için yürüdü.
Beylikdüzü Belediyesi Çevre Haftası etkinliği kapsamında bir araya gelen çocuklar doğa için yürüdü. Yürüyüşte bir sokak köpeğinin çocuklarla birlikte yürümesi ise ilginç görüntüler oluşturdu.

Beylikdüzülü çocuklar Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Çevre Şenliği'nde bir araya geldi. Beylikdüzü Kültür Merkezi önünde buluşan çocuklar, çevre farkındalığı ve temiz çevre bilinci oluşturmak için ellerinde dövizlere etkinlik alanına doğru yürüdü. Yürüyüş sırasında bir sokak köpeğinin de çocuklarla birlikte yürüyüşe katılması dikkat çekti. Renkli görüntüler oluşturan çocuklar, atıklardan şişe yapıp, belediye tarafından dağıtılan organik elmaların da tadına baktı. Kendileri için etkinlik alanlarında gönüllerince eğlenen çocuklar, Doğa İçin Çal grubu üyeleri tarafından verilen konserde ise hep bir ağızdan şarkılar söyledi.

"ÇEVREMİZ BİZİM İKİNCİ EVİMİZ"


Etkinliğe gelen çocuklardan Azra Nur Varır çevre etkinliği için bir araya geldiklerini belirterek, "Pet şişeleri kullanarak etkinlikler yapıyoruz şu an mumluk yapıyoruz. Çevremize çöpler atmayın ve çevremize temiz tutun" dedi.



Betül Coşkun ise gerçekleştirdiği etkinliklerden bahsederek, "Çok güzel çok eğlenceli bir etkinlik buraya bizi getiren ablalara ve ağabeylere çok teşekkür ediyoruz. Çevremizi temiz tutmalıyız çünkü çevremiz bizim için çok önemli. İkinci evimiz çevremizdir bana göre" diye konuştu.

Ege Şahin ise TEMA ile ilgili çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyerek, "İyi güzel bir gün oldu. Çevremizi her zaman koruyalım ağaçlarımızı incitmeyelim" şeklinde konuştu.

Buğra Yiğit Doğan ise Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkür ettiğini belirterek, "Başkanımız çok güzel bir etkinlik alanı kurmuş çok eğleniyoruz. Atölye çadırında çok eğleniyoruz. İnsanlarımız çevreye çok zarar veriyor. Mesela pikniğe gittiğimizde yerlerde bir sürü şişeler yüzyıllar boyunca orada kalabiliyor, toprağa zarar verebiliyor. Tüm insanlar çevreye duyarlı olursa çevre korunabilir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.