'Çok amaçlı' Kasımda tamam...

'Çok amaçlı' Kasımda tamam...
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Mimarsinan Mahallesi’nde temeli atılan Mimarsinan Çok Amaçlı Salonun inşaat çalışmalarını denetledi.

Mimarsinan Mahallesi’nin en önemli eksiklerinden biri olan modern ve kullanışlı bir salon için Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar geçtiğimiz Haziran ayında temel atma töreni gerçekleştirmişti. Nikâh Salonu, Toplantı Salonu, Mahalle Evi ve Spor Tesisi olarak çok amaçlı şekilde kullanılacak salonun inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede incelemelerde bulunarak Başkan Yardımcısı Zafer Ercan’dan bilgi alan Başkan Işıklar, çalışmalar tamamlandığında Mimarsinan Mahallesi’nin modern ve kullanışlı bir salona kavuşacağını belirterek, Çok Amaçlı Salonun açılışının Kasım ayında yapılacağını söyledi.

MİMARSİNAN MAHALLESİ ÇOK AMAÇLI SALONDA NELER YAPILACAK?

Silivri Belediyesi Mimarsinan Çok Amaçlı Salon, 450,38 m²’lik Bodrum Kat ve 530,56 m²’lik Zemin Kat ile birlikte toplam 980,94 m²’den oluşacak. Bodrum katı; 2 Adet soyunma odası ve 11 duş, 3 adet tuvalet, hakem odası, sağlıkçı odası, hol ve 290 m²’lik malzeme deposundan oluşacak. Zemin katta ise; çok amaçlı salon,19.25 m² giriş fuaye, 31.5 m² antre, 14.4 m² mutfak ve büfe, 2 bay 2 bayan ve 1 engelli tuvalet, salon girişi ve yönetici odası yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.