Cumartesi İstanbul trafiğine dikkat

Cumartesi İstanbul trafiğine dikkat
Fetih Şöleni, HDP İstanbul Mitingi ve Galatasaray'ın Şampiyonluk kutlamaları trafiği felç edecek.
 30 Mayıs Cumartesi günü İstanbulluları kâbusa dönüşecek bir yoğunluk bekliyor. Fetih Şöleni, HDP mitingi, Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamaları ve Fenerbahçe’nin Kasımpaşa Spor ile yapacağı maç aynı güne denk geldi. Geniş katılımların olması beklendiği programlarda İstanbul trafiği ve toplu taşımalara çileye dönüşebilir.


HDP MİTİNGİ KAZLIÇEŞME'DE

HDP de Kazlıçeşme Miting alanında partilileri ile buluşuyor. İstanbul Valiliği’nin HDP’ye 30 Mayıs günü Kazlıçeşme’de miting izni vermediğini açıklaması tepki çekmişti. Bu tepkilerden sonra Selahattin Demirtaş, miting kargaşasının çözüldüğünü 30 Mayıs günü Kazlıçeşme’de olacaklarını duyurdu. HDP, Kazlıçeşme miting alanında saat 15.30’da partilileri ile bir araya gelecek. Fetih Şöleni’nin yapılacağı yerin bir birine yakın olması yoğunluğu artıracak.

AKP'NİN FETİH ŞÖLENİ YENİKAPI'DA

AK Parti, İstanbul Yenikapı’da Fetih Şöleni’ne hazırlanıyor. Şölene Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu birlikte katılacak. 17:30 da yapılması planlanan miting için AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, tüm ilçelerden otobüs kaldıracak. Bir milyondan fazla insanın katılacağı mitinge çevre illerden de katılımların olması bekleniyor.

KADIKÖY'DE FENERBAHÇE MAÇI

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe, ligin son maçını Kasımpaşa Spor ile evinde oynayacak. İstanbul Başakşehir maçı sonrası Samandıra’da çıkan olaylar nedeniyle maç öncesi tedbirler artırıldı. Kadıköy’deki maç Saat:16:00 da.

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

20. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, İstanbul Türk Telekom Arena’da şampiyonluk kutlaması yapacak. Çaykur Rizespor ile 30 Mayıs günü saat 13.00’te oynayacak olan Galatasaray, maç sonrası İstanbul’a dönecek. Galatasaray’ın Saat 20.00 gibi TT Arena’da yapacağı şampiyonluk kutlamasına taraftar katılımının yoğun olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.