Daha Temiz Bir Çatalca İçin Çalışıyoruz

Daha Temiz Bir Çatalca İçin Çalışıyoruz
Vatandaşa hizmet noktasında sınır tanımayan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, göreve geldiği ilk günden bu yana daha yaşanabilir bir Çatalca için çalışıyor. Muratbey Mahallesinde açılan Belediye Ek Hizmet Birimi ile bölge halkı daha kısa sürede hizmet al

Muratbey Ek Hizmet Birimi, Muratbey Mahallesinde yaptığı çalışmaların akabinde bugün ve yarın Ovayenice Mahallemizde ot biçme ve temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Temizlik, Bakım ve Onarım Çalışmaları Yapılıyor


Ovayenice Mahallemizde bu akşam yapılacak olan asker uğurlama gecesi öncesi Sosyal Tesislerin temizliği ve bakımı yapıldı. Mahalle içerisindeki parkların ve sokakların bakımlarına devam ediliyor. Çalışmalar yarın da aralıksız sürecek.

Çalışmaları yerinde takip eden Başkan Yardımcısı Cengiz Uçar, Muratbey Hizmet Biriminin sorumluluk alanında olan Ovayenice Mahallemizde ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, bu çalışmaların  sorumluluk alanlarında olan Muratbey, Bahşayiş, Çakıl, Ovayenice ve Elbasan Mahallelerinde de periyodik aralıkla devam edeceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.