Daima sizlerin yanındayız

Daima sizlerin yanındayız
Çatalca Kaymakamlığı, 18 Mart Çanakkale ve Şehitleri Anma Haftası etkinlikleri kapsamında Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna yemek verdi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın il dışında olması sebebiyle katılamadığı Çatalca Öğretmen Evi’nde düzenlenen yemeğe, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Albay Abdülvahap Bozkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekili Ufuk Akın, Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kadir Duvan, Çatalca İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saçak, Türk Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şah İsmail Atak ve şehit aileleri katıldı.

Gerçekleştirilen yemekli toplantıda şehit ve gazi yakınlarıyla bir süre sohbet edilerek istek ve talepleri dinlendi.

Kapımız sizlere daima açık

Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, yemekten sonra yaptığı konuşmada, canlarını ve kanlarını ülke için feda etmiş olan şehit ve vatan için yaralanmış gazilerimizin acılarına ortak olmak adına zaman zaman bir araya geldiklerini belirti. Vatan için yapılan fedakârlıkların hiç bir bedelle ölçülemeyeceğini ifade eden Kaymakam Becel, şöyle devam etti: ” Onlar ülkemizin birliği ve beraberliği için şehit düştüler, gazi oldular. Gazilerimiz ve şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Acılarınızı paylaşıyor, şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Herhangi bir sıkıntınız olduğunda, kapımız ardına kadar açık her zaman her konuda yanınızdayız. Sizlerin acısına ortak olmak adına Çatalca’da el birliği içinde çalışıyoruz. Bizleri bir evladınız ve kardeşiniz gibi görün. Kaymakamlık olarak, belediye olarak, gerek askeriye gerek emniyet birimlerimiz olarak her zaman hepinizin yanınızdayız. Kapımız sizlere her zaman açıktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.