Değirmenci; kazanamasak kahrolurum!

Değirmenci; kazanamasak kahrolurum!
CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. Handan Toprak ile mevcut Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’nin bir araya geldiği sohbette, Değirmenci, Avcılar’da CHP dışında bir partinin kazanması durumunda, kahrolacağını söyledi.

“KÜS DEĞİLİM”

CHP’nin kendisini yeniden aday göstermemesi karşısında küskün değil sadece kırgın olduğunu ifade eden Mustafa Değirmenci, “Ben kimim ki partime küseceğim. Ben partiye küsecek kadar büyük adam mıyım? Bana lütfen söyler misiniz? Değilim. Ben aslanlar gibi gider partime oyumu kullanırım” şeklinde konuştu.

Avcılar’da MHP ve AKP başkan adaylarının kendi adını kullanarak bir dedikodu yaydıklarını duyduğunu belirten Değirmenci, “Eğer herhangi bir parti adına gidip seçim çalışması yapıyorsam, yapanda, söyleyen de alçaktır” dedi.

“HERKESİN BAŞKANI OLDUM”

Avcılar’daki 10 Sivil Toplum Örgütünün önerisiyle Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER)’ in koordinasyonunda gerçekleştirilen “Vefa” gecesinin sonunda, katılımcılar Hilton Oteli’nin lobisinde sohbet ettiler. Abdullah Teber, Nezir Özdemir, EGD Başkanı Celal Toprak ve bazı partililerin bulunduğu sohbete katılan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Başkan Adayı Dr. Handan Toprak’a tavsiye niteliğinde şunları söyledi: “Ben CHP’ye oy veren insanların oylarıyla seçildim, ancak seçildikten sonra yakamdaki rozeti çıkarıp, Avcılar’da bana oy veren ve vermeyen herkesin başkanı oldum. Siz de seçilirseniz öyle yapın” dedi.

 

TOPRAK, DEĞİRMENCİ’NİN PROJELERİNE SAHİP ÇIKACAK
Başkan Mustafa Değirmenci CHP, MHP ve AK Parti başkan adaylarının kendisini ziyaretleri sırasında, döneminde üretilen 26 projeyi başkan adaylarına sunduğunu belirterek seçilecek yeni Avcılar belediye başkanına her konuda yardımcı olmanın görevi olduğunu vurguladı.  CHP Başkan Adayı Handan Toprak ise seçildiği takdirde Değirmenci’nin tecrübe ve önerilerinden her zaman yararlanacağı, projelerinin arkasında durarak en kısa sürede tamamlayacağı sözünü verdi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum