DEMİRAL; AK PARTİ HAKKINDA SENERYO YAZANLARA EN GÜZEL CEVAP!

DEMİRAL; AK PARTİ HAKKINDA SENERYO YAZANLARA EN GÜZEL CEVAP!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından, Genel Başkan ve Başbakan olarak Dış işleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nu açıklaması üzerine, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, yazılı bir basın açıklaması yaparak, “Bu tutum Ak P
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı olarak Davutoğlu’nun Genel Başkan olmasını memnuniyet ile karşıladıkları ifade edilen açıklama şu şekilde;

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı olarak Dış İşleri bakanımız Sn. Ahmet Davutoğlu’nun Partimizin yeni Genel Başkanı olmasının öncelikle ülkemize ve tüm Dünya’ya hayırlar getirmesini diliyoruz. Partimiz kurulduğu ilk günden bugüne gelen birlik beraberlik yüklü teşkilatçılık ve kardeşlik ruhunu bir kez daha göstererek, hiçbir olumsuzluk yaşamadan yeni Genel Başkanını seçmiştir. Kişisel menfaatler gözetmeksizin gerçekleşen yoğun istişareler neticesinde alınan bu karara bütün teşkilatlarımızın saygı göstererek karşılaması, AK Parti’nin hedefinin Büyük Türkiye olduğunu göstermiş, buda bizleri teşkilatımız adına gururlandırmıştır. Bu tutum Ak Partimiz hakkında kötü senaryolar yazanlara da en güzel cevap olmuştur.

Şunun altını da önemle çizmeliyim ki; MKYK toplantımızda alınan kararla yeni Genel Başkanımızın Ahmet Davutoğlu olarak belirlenmesi, İlçe Başkanlığımızda dahil olmak üzere, yurt genelindeki teşkilatlarımızda memnuniyetle karşılanmıştır, buda alınan kararın ne kadar doğru olduğunu göstermektedir.

AK DAVAMIZ YENİ GENEL BAŞKANIMIZ VE BAŞBAKANIMIZLA DEVAM EDECEK

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın liderliğinde süregelen AK davamız, bundan sonrada yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu başkanlığında da, ülkemizde başlattığımız yenilenme hareketine hız kaybetmeden aynı heyecan ve aynı azimle devam edecektir. Köklü devlet geleneğimizi kendine referans edinen AK Partimiz ülkemizin gelişimini kesintiye uğratmak isteyen şer odaklarına hiçbir zaman müsaade etmeyecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.