DİSK GENEL BAŞKANI’NDAN İMAMOĞLU’NA ZİYARET

DİSK GENEL BAŞKANI’NDAN İMAMOĞLU’NA ZİYARET
DİSK’in ilk kadın genel başkanı olma özelliğini taşıyan Arzu Çerkezoğlu Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti. Böylesi önemli bir görevde kadın yönetici olmasından oldukça memnun olduğunu belirten İmamoğlu; “Kadın yöneticile
DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti. Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik durum ve işçi sorunlarının konuşulduğu ziyaret sırasında Başkan Ekrem İmamoğlu, “Biz Beylikdüzü Belediyesi olarak boş oturan değil, ciddi yatırımlar yapan bir belediye olduğumuz için ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar bizi ciddi oranda etkiliyor.” ifadelerini kullandı. Başkan İmamoğlu ayrıca, böylesi önemli bir görevde kadın yönetici olmasından oldukça memnun olduğunu belirterek; “Kadın yöneticilerimizin sayısı artmadığı sürece sorunların üstesinden gelmemiz oldukça zor. Kadının olmadığı yerde saygısızlık ve adaletsizlik artıyor.” şeklinde konuştu.

Kadınlar Hayatın Her alanında Olmalı”

Hayatın her alanında kadınların dışlanmaya çalışıldığını ifade eden ve DİSK’in ilk kadın genel başkanı olma özelliğini taşıyan Arzu Çerkezoğlu, “Kadınlar hayatın her alanında olmalı. Sendikalarda, siyasi partilerde ve siyasetin her kolunda. Ancak ne yazık ki yıllar boyunca kadınlar hep ikinci planda kaldı.” dedi. Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntılar, ekonomik veriler ve parametreler ülkenin zor durumda olduğunun göstergesi niteliğinde olduğunu belirten Çerkezoğlu, “Ekonomik krizin bedelini işçi ve gariban ödememeli. Biz bunun için Türkiye’yi karış karış gezerek işçi kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. Ortak akılla çözümler üretmeye çalışıyoruz. Vergi politikaları, işsizlik ve asgari ücret düzenlenmeli.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.