DUYARLI GENÇLERE BAŞKAN KERİMOĞLU’NDAN SERTİFİKA

DUYARLI GENÇLERE BAŞKAN KERİMOĞLU’NDAN SERTİFİKA
Bakırköy Belediyesi tarafından 6 hafta süreyle sürdürülen işaret dili eğitimini başarıyla tamamlayan Yıldız Teknik Üniversitesi(YTÜ) İşletme Kulübü üyesi 60 gence Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu tarafından başarı sertifikası verildi.

Öğrencilere sertifikalarını sunan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu gençleri duyarlılıklarından ötürü kutlayarak şu açıklamayı yaptı: “Belediyemiz tarafından açılan 6 haftalık işaret dili eğitimini başarıyla tamamlayan duyarlı gençlerimizi kutluyorum. YTÜ İşletme Kulübü üyeleriyle beraber sosyal sorumluluk projelerinde paydaşlık yapmaktan dolayı çok memnunuz. 3 yıldan beri sürdürdüğümüz işbirliğini önümüzdeki yıllarda da artırarak devam ettireceğiz.”

PAYLAŞIM NOKTASI PROJESİNE DEVAM

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, ayrıca YTÜ öğrencileriyle beraber üniversitede yürüttükleri paylaşım noktası projesinden de çok olumlu sonuçlar aldıklarını ifade ederek,” Gençlerimizle beraber yurdumuzun en ücra köşesindeki çocuklarımıza ve gençlerimize;  kitap göndererek ışık oluyoruz, kıyafet göndererek soğuk kış günlerinde içlerini ısıtıyoruz, oyuncak göndererek de mutlu ediyoruz.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.