“EKONOMİ AİLEDE BAŞLAR” EĞİTİMİ BAŞLADI

“EKONOMİ AİLEDE BAŞLAR” EĞİTİMİ BAŞLADI
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin vurguladığı “Eğitimin altyapısı ailede başlar” ilkesiyle Avcılar Belediyesi’nin aile ve eğitime verdiği destek devam ediyor.
 Avcılar Belediyesi ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasında “TEB Aile Akademisi Finansal Okuryazarlık Eğitimi” protokolü geçtiğimiz haftalarda imzalanmıştı. Türk Ekonomi Bankası ve Avcılar Belediyesi olarak imzalanan protokol sonucunda “Ekonomi Ailede Başlar” sloganı ile “ TEB Aile Akademisi” eğitimleri başladı. Başladığı ilk günden itibaren eğitime dahil olan katılımcılar tarafından yüksek ilgi ve alaka görüyor.


Eğitim içeriğinde öncelikli olarak birikim, aile bütçesi oluşturarak gelir ve gider planlamak, sorumlu ve bilinçli harcama yapmak gibi konular işlenmekte olup, herhangi bir ürün, marka önerisi veya reklamı bulunmuyor. Programın amacı, ailelerin en azından basit finansal konularda bilgi sahibi olarak maddi geleceklerini sağlam temeller üzerine inşa etmelerini sağlamak olarak amaçlanıyor. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan eğitimler ücretsiz gerçekleştirilmektedir. Eğitimlere katılan herkese içeriğe uygun temel prensipleri hatırlamaları için kullanabilecekleri bir kitap ve Avcılar Belediyesi logolu sertifikalar ücretsiz olarak veriliyor. Eğitim süresi 50 dakika sürmekte olup, eğitime katılmak isteyen vatandaşlar başvuru için Barış Manço Kültür Merkezi, Cihangir Kent Evi, Tahtakale Kent Evi ve Firuzköy Kent Evi’ne müracaat edebiliyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.