Engelli araç park yerleri düzenlendi

Engelli araç park yerleri düzenlendi
Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, engelli araç park yerlerini zeminde farklı renkle işaretleme çalışmalarını tamamladı.
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın göreve geldiği günden bugüne engelli vatandaşlarımıza yönelik hassasiyeti, belediye çalışmalarının da yol haritası oluyor. İlçe içinde yaşayan engelli vatandaşlar hizmetler aracılığı ile sosyal, kültürel, sağlık, eğitim ve ekonomik bakımdan desteklenirken, onların hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalarda ara vermeksizin devam ediyor.

Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Engelli vatandaşların hayata kazandırılması ve kendilerine ait araçlarla park yeri problemi çekmelerindeki sorunları çözmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Engelli araç park yerlerinde var olan zemin boyalarını yenilerken, yeni yerleşim bölgeleri yanı sıra sağlık merkezleri çevresi, kurum ve kuruluşlar gibi birçok noktada yeni park yerleri düzenlemesi yaptı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Engelli park yerlerinin engelsiz vatandaşlar tarafından işgal edilmemesi konusunda vatandaşlardan duyarlılık beklediğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.