ENGELLİ ÖĞRENCİLERİN FORMA SEVİNCİ

ENGELLİ ÖĞRENCİLERİN FORMA SEVİNCİ
Küçükçekmece Belediyesi ve 1907 Fenerbahçe Derneği işbirliğiyle Küçükçekmece’de yaşayan engelli öğrencilere Fenerbahçe forması hediye edildi.

Halkalı’ da bulunan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe, 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Karakeben, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt başta olmak üzere dernek üyeleri, okul müdürleri, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.


FORMALARI GİYİP MARŞ SÖYLEDİLER


Etkinlikte, “Kalpleri Fetheden Renkler” Projesi kapsamında 216 öğrenciye Fenerbahçe forması hediye edildi. Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ve Küçükçekmece Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri ise aldıkları Fenerbahçe formaları karşısında büyük mutluluk yaşadı. Öğrencilerin formaları giyerek, Fenerbahçe marşı söylemesi ise renkli görüntüler oluşturdu. 


“GENÇLER İÇİN HER TÜRLÜ İŞBİRLİĞİNE AÇIĞIZ”


 Etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren Nevzat Karakeben, projede emeği geçenlere teşekkür etti. Oktay Kurt ise yaptığı konuşmada gençlere verdikleri önemi belirterek, “Biz gençlerimizi spora yönlendirmek için her türlü işbirliğine açığız” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.