“ENGELSİZ BEYLİKDÜZÜ” PİKNİKTE BULUŞTU

“ENGELSİZ BEYLİKDÜZÜ” PİKNİKTE BULUŞTU
Beylikdüzü Belediyesi, “EngelSİZ Beylikdüzü” etkinliğiyle vatandaşları piknikte buluşturdu. Yaşam Vadisi 1. Etap’ta doğayla iç içe, ikramlar, müzik ve danslar eşliğinde gerçekleşen Engelliler Haftası etkinliğinde, bir günlük temsili askerlik yapacak engel

EngelSİZ Beylikdüzü” etkinliği kapsamında Beylikdüzü’nde, her yaştan engelli vatandaş bir araya geldi. Beylikdüzü Belediyesi’nin Engelliler Haftası kapsamında Yaşam Vadisi 1. Etap’ta düzenlediği piknikte, yiyecek-içecek ikramları yapıldı, müzik eşliğinde danslar edildi, yüz boyama ve taşlara resim yapma etkinlikleri gerçekleşti. Bir günlük askerlik yapacak engelli gençlere kına yakıldı. Pikniğe katılan herkes, günün sonunda dileklerini yazıp bağladıkları balonları gökyüzüne bıraktı. Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde Dil Terapisi alan miniklere de sertifikaları verildi.

Engelsiz Bir Kent İçin Söz Verdi

Pikniğe katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da eğlenceye ortak oldu. Başkan İmamoğlu, “Bu parka ulaşımın hiçbir engeli olmayacak. Her zaman ailelerinizle burada güzel vakitler geçirmenizi istiyoruz.” diye konuştu. Beylikdüzü’nün ruhuyla ilgili anlamlı mesajlar veren İmamoğlu, mutlu olmayı sağlamak, huzuru temin etmek ve özgür bir yaşam sunmak içim hep bir arada keyifle yaşamayı ilke edinmek gerektiğine değindi. “Engelli duyarlılığıyla hareket ederek, bu kentin engelsiz bir şehir olması için söz veriyoruz.” diye de ekledi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.