ENGELSİZ MEHMETÇİKLER ASKERE UĞURLANDI

ENGELSİZ MEHMETÇİKLER ASKERE UĞURLANDI
Avcılar Belediyesi, kına gecesi düzenlediği ve 1 günlük temsili askerlik yapacak olan engelliler için askere uğurlama töreni düzenledi.
Bir gün önce kına gecesi düzenlenip, ellerine kınaları bizzat Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli tarafından yakılan engelsiz askerlerin uğurlama töreni, belediye binası önünde tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Sırtlarına Türk Bayrağı bağlanan engelli vatandaşlar ailelerinin ve törene katılan vatandaşların ‘En büyük asker bizim asker’ tezahüratları arasında araçların kalkacağı Barış Manço Kültür Merkezine yürüdüler. 1 günlük temsili askerliklerini yapmak üzere kendilerini kışlaya götürecek araçlara binen ‘Engelsiz Mehmetçikler’ ve aileleri duygusal anlar yaşadılar.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli törene katılan herkese teşekkür ederken; “ Bugün burada siz değerli hemşehrilerimizle birlikte, bir günlük temsili askerlik yapacak olan gençlerimizin heyecanına ortak oluyor ve onları askere uğurluyoruz. Engelsiz Belediyecilik anlayışımızla özel hemşehrilerimizin her alanda her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.